Legen

Nordlys Vikar setter vikarleger i sentrum og sikrer trygge rammer, grundig introduksjon og optimale betingelser for å jobbe som legevikar i Norge. Vi er ikke bare konkurransedyktige når det gjelder lønn, men også på alle andre områder som er viktige for vikarene. 

Vi tar utgangspunkt i dine behov og interesser for å skape den perfekte matchen, slik at vikaroppholdet blir en genuin norsk opplevelse med fantastiske erfaringer både på legekontoret og i den norske naturen. 

Muligheter hos Nordlys Vikar

Vi tilbyr legevikariater over hele Norge med konkurransedyktig månedslønn for dagtid.

Innføring i norsk helsevesen og allmennpraksis

Før vikariatet starter, vil du bli tilbudt et onboarding-kurs i «Innføring i norsk helsevesen og allmennpraksis». Under vikariatet vil du alltid ha tilgang til faglig veiledning fra en norsk spesialist i allmennmedisin fra Nordlys Vikar.

Rettigheter og sikkerhet

Som legevikar hos oss er du dekket av de nødvendige forsikringene, inkludert yrkesskade- og ansvarsforsikring, som arbeidsgiver skal sørge for sine ansatte i Norge. Du må imidlertid selv anskaffe legeansvarsforsikring for fullstendig beskyttelse.

Ansettelse

Du blir ansatt som lønnsmottaker hos Nordlys Vikar, med konkurransedyktig lønn, obligatorisk tjenestepensjon på 2 % og sykdom dekning fra første dag i henhold til NAVs regelverk. Vi dekker arbeidsgiveravgiften.

Som et norskregistrert vikarbyrå og medlem av Norsk Arbeidsgiverorganisasjon (NHO), forplikter vi oss til å overholde arbeidsmiljøloven og følge retningslinjene i EUs vikarbyrådirektiv, samt å sikre likebehandling av våre legevikarer.

Hvis dette høres interessant ut, trykk BLI VIKAR og la oss sammen starte det norske eventyret!

Jeg har følt meg ivaretatt og støttet gjennom hele prosessen, kommunikasjonen har vært effektiv og tilgjengeligheten upåklagelig. Inntekten oversteg mine forventninger, og Nordlys Vikar var den eneste partneren jeg trengte

Vikarlege, sept 2022