Oppdragsgiver

Nordlys Vikar er et hurtig voksende vikarbyrå med en sterk tilstedeværelse i Norden, med tilgang til et omfattende nettverk av over 2000 danske, norske og svenske leger. Vi har også en stor vikarpool med øvrig helsepersonell som vokser hver eneste dag.

Vi er stolte av å levere pålitelige og stabile vikarløsninger til norske kommuner, og vi vil alltid gjøre vårt beste for å sikre en god match mellom kommunen og vikaren. Økende antall kommuner tar i bruk våre tjenester og uttrykker stor tilfredshet med resultatene.

Vi er forpliktet til å være en pålitelig samarbeidspartner som setter faglighet i høysetet. Alle våre vikarleger blir grundig introdusert til det norske helsevesenet og allmennpraksis gjennom omfattende kurs og kontinuerlig veiledning fra erfarne spesialister i allmennmedisin ved Nordlys Vikar. Dette sikrer at våre vikarleger er fullt forberedt til å ta fatt på sine oppgaver. Vårt øvrige helsepersonell har en rekke kvalifikasjoner og bred erfaring, og vil håndplukkes og presenteres til kommunen etter kommunens aktuelle behov.

Troverdighet og gjennomsiktighet er kjerneverdier i vårt samarbeid med kommunene. Gjennom tett dialog og tilgjengelighet streber vi alltid etter å finne varige løsninger som møter kommunenes behov for å tilby forsvarlige helsetjenester til innbyggerne.

Vi er her for å bistå dere – ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!