Om oss

Nordlys Vikar er et norskregistrert vikarbyrå som ble etablert i juli 2022 med hovedkontor i Stavanger. Vår spesialisering ligger i å tilby kvalifiserte vikarløsninger til det norske helsevesenet, med særlig fokus på å støtte fastlegekontorer.

Vi er oppmerksomme på de betydelige utfordringene kommunene står overfor når det gjelder rekruttering av fastleger, og vår misjon er å være en pålitelig partner i å møte disse behovene.

I Nordlys Vikar er vi forpliktet til å sette nye standarder for ansvar innenfor vikarbransjen, spesielt når det gjelder levering av legetjenester til kommunene. Vi erkjenner at bransjen historisk sett har manglet transparens og etikk, og vi tar på oss ansvaret med å bidra til en mer transparent og etisk praksis.

Vår visjon er ikke bare å tilby vikariater til leger, sykepleiere og øvrig helsepersonell, men også å legge vekt på kompetanseutvikling, pasientsikkerhet og bærekraftige løsninger for kommunene vi betjener.

Vi tilbyr en helhetlig pakke som ivaretar behovene både for leger og kommuner, og vi er forpliktet til å levere tjenester av høyeste kvalitet.

Med Nordlys Vikar kan du være sikker på at du får den beste støtten og profesjonaliteten, enten du er lege på utkikk etter nye muligheter eller en kommune som søker pålitelig vikarstøtte.

Organisasjon

Styreleder

Helen Latifi, Lege

Daglig leder

Noman Malik

Teamleder og bemanningskonsulent for sykepleier

Mona Anita Forsberg

Bemanningskonsulent for leger

Ingrid Jønsson

Bemanningskonsulent for sykepleier og verneombud

Sofie Andresen Larsson

Bemanningskonsulent for sykepleier

Tonje Solli-Grimstad

IT-Konsulent

Steffan Volden